خرمالوی تازه

برای قیمت تماس بگیرید

خرمالو غنی از ویتامین‌های A, E, C, B6 و مواد معدنی نظیر مس، منگنز و منیزیم است.

این میوه در مناطق گرمسیری از جمله استان فارس، تهران و مرکزی تهیه و به دو صورت فله‌ای و سبدی یا ظرفی بسته‌بندی می‌شود.

خرمالو را در دمای ۱- تا ۰ درجه سانتی‌‌گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰ درصد به مدت ۳۰ تا ۷۵ روز می‌توان نگهداری کرد.

بخش عمده‌ای از صادرات خرمالو از ایران و مقداری از آن توسط کانتینر‌های یخچال‌دار به کشورهای همسایه به خصوص حوزه خلیج‌فارس(از طریق دریا)، روسیه، کشورهای اتحادیه اروپا و … انجام می‌شود.

از خواص این میوه به بهبود بینایی، کاهش فشار خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌توان اشاره کرد. خرمالو یه صورت خام مورد مصرف قرار می‌گیرد.

دسته ها: برچسب ها:

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خرمالوی تازه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست