لیمو

برای قیمت تماس بگیرید

میوه لیمو دارای پوسته و گوشته زرد می‌باشد که سرشار از ویتامین‌ C، مس و آهن است.

در مناطق گرمسیری استان فارس تهیه و به دو صورت فله‌ای و سبدی یا ظرفی بسته‌بندی می‌شود.

بهترین روش نگهداری این محصول در دمای ۰ تا ۵ درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد به مدت ۴۵ روز می‌باشد.

بخش عمده‌ای از صادرات این میوه در ایران و مقداری از آن توسط کانتینرهای یخچال‌دار به کشورهای همسایه به خصوص کشورهای حوزه خلیج‌فارس(از طریق دریا)، روسیه، کشورهای اتحادیه اروپا و … می‌باشد.

لیمو در درمان سرماخوردگی، سم‌زدایی بدن، تقویت دستگاه ایمنی و درمان زخم معده نقش چشم‌گیری دارد. این میوه به صورت خام و اسموتی مصرف می‌شود.

دسته:

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لیمو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست