هلو منجمد (بسته رستورانی) دارای پوستی کرکی ومخملی، خوش طعم وآبدار میباشد. هلو منبع وسیعی از مواد مغذی است، که برای عملکرد مناسب بدن، حیاتی است. هلو منجمد، نیز چون به روش IQFبه انجماد رسیده، تمام مواد مغذی خود را حفظ کرده است. از هلوی منجمد، در انواع اسموتیها، کمپوتها، مربا و… میتوان استفاده کرد. هلوی منجمد، به علت کیفیت بالا، عدم استفاده از مواد نگهدارنده و دسترس بودن در تمام فصلها مورد استفادهی عموم قرار میگیرد.
وزن هربسته رستورانی:2.5 کیلوگرم
روش مصرف: محتویات بسته بندی را به مدت 30 دقیقه در دمای محیط یا به مدت 90 دقیقه در دمای یخچال یخ زدایی نمایید، سپس به میزان دلخواه از میوه را به صورت نیمه منجمد در تهیه انواع اسموتی، دسر و کوکتل ها استفاده نمایید. الباقی محتویات را بلافاصله در فریزر قرار دهید
قابل تهیه در ایران و نمایندگی های فروش خارج از کشور
Reviews
There are no reviews yet.